Byplanlægger

Brænder du for byplanlægning, og ønsker du at være en del af et byplan-team, der arbejder med helhedsorienteret planlægning? Er du drevet af en høj faglig standard, og drømmer du om at skabe bæredygtige byer? Så er du måske vores nye kollega, som vi søger til vores byplan-team.

Hvad kan vi tilbyde?
Du bliver en del af C.F. Møllers byplan-team, på vores tegnestue i Aarhus. Du vil i din hverdag have en bred samarbejdsflade på tværs af organisationen, og indgå i stærke faglige teams med landskabsarkitekter, urban designers, arkitekter og bygningskonstruktører, hvor høje faglige standarder og visioner for arkitekturen går hånd i hånd med en uhøjtidelig samarbejdsform.
Du bliver ankerperson for vores planopgaver, og får ansvaret for vores arbejde med at sikre stærke plangrundlag. Arbejdet er i høj grad baseret på dialog og kommunikation, og du bliver omdrejningspunkt i den løsningsorienteret dialog med udviklere, myndigheder, kolleger og fagfolk, borgere og politikere. Som ansvarlig for vores planopgaver skal du lede vores kunder gennem planprocessen, så de føler sig trygge hele vejen igennem.

 Dine primære opgaver vil være:

  • Procesledelse, koordinering og organisering af planprocesser
  • Udarbejdelse af lokalplanforslag og kommuneplantillæg
  • Planundersøgelser, indledende analyser og screening af potentielle projektområder
  • Tværfaglig dialog med arkitekter, landskabsarkitekter og ingeniører
  • Myndigheds- og bygherredialog

Du vil opleve et stort fokus på din videre faglige udvikling. Det sker blandt andet gennem daglig sparring, feedback og de faglige drøftelser, som er en integreret del af vores kultur. Derudover vil du få adgang til C.F. Møller Grow, som er vores koncept for interne kurser, videndeling og netværk.
Vi tilbyder en stor grad af frihed til, at du planlægger og udfører dit arbejde, som du vurderer det mest hensigtsmæssigt, ligesom planlægning af hjemmearbejdsdage også vil være muligt.

Hvem er du 
Du har minimum 6 års erfaring fra en lignende stilling og er uddannet arkitekt, Urban Designer, landinspektør, ingeniør eller lignende. Du har erfaring enten fra en rådgivningsvirksomhed eller har arbejdet med byplanlægning i kommunalt regi. Du er erfaren inden for arbejdet med lokalplanlægning, dialog og samarbejde med kunder og myndigheder, helhedsplanlægning og planrådgivning. Du har et stort kendskab til planloven, planprocesser og udarbejdelse af plandokumenter. Du har en god portion analytisk og strategisk sans, og fornemmelse for samspillet mellem arkitektur, økonomi, planlov og politiske visioner. Ligeledes har du stærke kommunikative evner på skrift og tale på dansk og engelsk, ligesom du har et godt overblik og kan håndtere komplekse sager. Du trives godt i samarbejdet med kollegaer med forskellig faglig baggrund, indgår naturligt i et arbejdsfællesskab og kan samtidig håndtere et sagsforløb selvstændigt. Du er herudover på brugerniveau inden for AutoCad, Illustrator og InDesign.

Ansøgning:
Vi indkalder løbende til samtaler, og tiltrædelse sker hurtigt muligt.
Stillingen er fuldtid, og vi tilbyder løn efter erfaringer og kvalifikationer.
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos Cecilie Marie Busk, tlf.: 61936860 eller mail cmb@cfmoller.com

Om os
C.F. Møller Architects er et af Skandinaviens førende arkitektfirmaer med mere end 90 års prisvindende projekter i Norden og resten af verden.
Hver dag skaber vi arkitektonisk kvalitet baseret på erfaring, innovation og nordiske værdier, der sikrer bæredygtige og æstetiske løsninger med vedvarende værdi for kunder, brugere og samfund.

 

Ansøg
Share in your network
Frist:
Arbejdstid: Fuldtid
Ansættelse: Fastansættelse
Kontaktperson: Cecilie Marie Busk, tlf.: 61936860 eller mail cmb@cfmoller.com.
Kontaktperson:
Cecilie Marie Busk +4587305300
Lokation: Europaplads 2, 11., 8000, Aarhus
Jobagent: Opret jobagent
Powered by Emply