Handläggande Arkitekt

Handläggande Arkitekt med erfarenhet av bostadsprojektering.
 
C.F. Møller Architects Malmö söker erfaren handläggande arkitekt med kompetens inom projektering och bostadsutformning. Du ska ha minst 5 års erfarenhet i rollen som handläggande arkitekt med fokus på att utveckla och genomföra bostadsarkitektur. Du ska ha förståelse och engagemang för uppdragets process från tidigt skede till gestaltning, utveckling och projektering. Rollen kommer framöver även erbjuda möjligheten att arbeta med andra uppdrag och ansvarsområden. Vi erbjuder en position med möjlighet att arbeta målinriktat med spännande och ambitiös arkitektur. Som arkitekt vid C.F. Møller Malmö så är du del av ett nyöppnat och växande Malmökontor, i nära samarbete med våra kontor i Stockholm och Köpenhamn.

Vem är du?
Du är en självständig och ansvarsfull person med erfarenhet och kunskap för struktur och projektledning. Du delar C.F. Møller Architects ambition om att vara med och utveckla värdeskapande arkitektur i helhet och i detalj. Du är bra på att kommunicera arkitektoniska idéer och har fallenhet för bra samarbete med byggherre och samarbetspartners. Du ska ha förståelse och engagemang för uppdragets process från tidigt skede till gestaltning, utveckling och projektering. Du har goda kunskaper inom byggnormer och förståelse för att utveckla lägenhetsplaner, bostadshus och arkitektur med hög kvalité. Du hanterar projektering självständigt i Revit med stöd av kolleger och BIM koordinator. Vi förväntar att du har erfarenhet av Photoshop, Illustrator och InDesign. Tjänsten kräver att du talar och skriver på svenska.

Vilka är vi?
C.F. Møller Architects är ett av Skandinaviens ledande arkitektkontor, med över 90 år av prisbelönta projekt i norden och globalt. Vi utvecklar en bred palett av uppdrag med målet om hög arkitektonisk kvalitet som integrerar stadsplanering, landskap, arkitektur och design. I vårt arbete är miljö- och resursmedvetenhet, socialt ansvar, innovation, hantverk och sunda projektfinanser självklara inslag. Den här helhetssynen är hjärtat i alla våra projekt, från masterplan till detalj.

Förutom kontoret i Malmö har C.F. Møller kontor i Stockholm, Köpenhamn, Aarhus, Aalborg, Oslo, London och Berlin. Totalt har C.F. Møller idag cirka 300 anställda, varav ca 50 i Sverige.

Läs mer om C.F. Møller på http://www.cfmoller.com

Vad kan vi erbjuda
Vi erbjuder dig en spännande och central roll på vårt Malmökontor. Här leder du projekt i en kreativ och utvecklande miljö. Som del av ett nyöppnat lokalkontor har du en betydelsefull roll för aktuella uppdrag och kontorets framtid.

C.F. Møller tillgodoser attraktiva anställningsförhållanden i en internationell och tvärvetenskaplig miljö. Förmånerna som anställd vid C.F. Møller är fördelaktiga och innefattar utöver lön även försäkringar, vidareutbildning, friskvårdsbidrag, studieresor, mobiltelefon, gemensamt hus på Sandhamn i Stockholms Skärgård med mera.

Vi ser fram emot att träffa dig!
 
Ansök här
Share in your network
Sista datum:14-08-2020
Anställning:Tillsvidareanställning
Arbetstid:Heltid
Kontaktperson:Ola Jonsson  Associate Partner, Architect sar/msa, M. arch  +46 (0)7 6168 8708
Plats:Stora Varvsgatan, 6A, 211 19, Hamnen, Sweden
Powered by Emply