Landskapsarkitekt till Stockholm

C.F. Møller Architects söker en medverkande landskapsarkitekt till Stockholm.
Vi på C.F. Møller Architects söker nu en medverkande landskapsarkitekt till vår avdelning Landscape & Urbanism. Vi söker dig som har ett stort intresse för att skapa kvalitativa livsmiljöer och hållbara stadsrum.  

Vilka är vi?
C.F. Møller Landscape & Urbanism har lång erfarenhet inom landskapsarkitektur och stadsplanering och består idag av ett team på cirka 20 personer. I Stockholm är avdelningen relativt nystartad men har på kort tid arbetat med ett stort antal projekt av skiftande karaktär som till exempel bostadsmiljöer, skolmiljöer, sjukhusmiljöer och offentliga stadsrum. Vi är i dagsläget en grupp på sex personer med en bred kompetens inom stadsbyggnad och landskapsarkitektur.

Vår vision är att stadens bebyggelse och platser ska vara naturligt sammenlänkade. Vi tror på att skapa integrerade livsmiljöer med utgångspunkt i platsens historiska-, sociala- och landskapsarkitektoniska förutsättningar. I varje projekt strävar vi efter en landskapsarkitektonisk idé som skapar variation och identitet. 
Tydliga idéer, med en balans mellan funktion och upplevelseskvalitéer, är grunden för vårt arbete och vår stråvan att hitta framtidssäkra och hållbara lösningar för morgondagens städer. Samarbetet mellan byggnadsarkitektur och landskapsarkiteltur är särskilt viktigt för oss. Vårt holistiska arbetssätt särskiljer oss från många andra kontor och är anledningen till vår framgångsrika utveckling. 

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad landskapsarkitekt med färdig examen och har minst 1 års erfarenhet som medverkande landskapsarkitekt. Du är en initiativrik och engagerad person som brinner för både gestaltning och projektering och har ett genuint arkitekturintresse. Du är van att arbeta med projektering i 2D och ett intresse för att utvecklas inom 3D-projektering. Du har goda kommunikativa egenskaper och är bra på att samarbeta i team. Du kan kommunicera på svenska i både tal och skrift.

Vad kan vi erbjuda?
Vi erbjuder dig ett jobb med attraktiva anställningsförhållanden i en ambitiös arbetsmiljö. Du kommer att bli en del av ett starkt och växande team i nära kontakt med våra landskapsavdelningar i Aarhus och London. Hos oss kan du utvecklas yrkesmässigt genom att arbeta med projekt i bland annat Stockholms-, Göteborgs- och Malmöregionen. Du blir en del av Stockholmskontoret som idag består av ett trivsamt, sammanhållet och inbjudande team med cirka 50 kollegor.   

Du har möjlighet att jobba med varierande typer av stadsrum i olika skalor, i både tidiga och senare skeden och i samarbete med både privata och offentliga beställare. Vi arbetar i gemensamma projekt med kontorets egna byggnadsarkitekter och i samarbete med andra arkitektkontor. Just nu arbetar vi till exempel med utvecklingen av Uppsala Station, utemiljön på Danderyds Sjukhus, flera skolor, ett flertal bostadsmiljöer samt tävlingar och prekvalificeringar för projekt i olika delar av Sverige.

Ansökan
Sista dag för ansökan är 20 december 2020. Vi kommer att kalla till intervjuer fortlöpande under ansökningstiden.
Har du några frågor så är du välkommen att kontakta Jelmar Brouwer (Studioledare Landscape & Urbanism) eller Vendela Martinac (Kontorschef).
Apply
Share in your network
Deadline:20-12-2020
Employment:Permanent employment
Work schedule:Full-time
Contact person:
Jelmar Brouwer
Location:Krukmakargatan, 21, 118 51, Södermalm
Powered by Emply