Landskapsarkitekt

C.F. Møller Architects söker en handläggande landskapsarkitekt till Stockholmskontoret.
Vi på C.F. Møller Architects söker nu en handläggande landskapsarkitekt till vår avdelning Landscape & Urbanism. Vi söker dig som har ett stort intresse för att skapa kvalitativa livsmiljöer och hållbara stadsrum.  

Vilka är vi?
C.F. Møller Landscape & Urbanism har en lång och bred erfarenhet inom landskapsarkitektur och stadsplanering och består idag av ett team på cirka 20 personer. I Stockholm är avdelningen relativt nystartad men har på kort tid hunnit med ett stort antal projekt av skiftande karaktär som till exempel bostadsmiljöer, skolmiljöer, sjukhusmiljöer samt offentliga stadsrum. I Stockholm består gruppen i dagsläget av sju personer som tillsammans har en bred kompetens inom landskapsarkitektur och stadsbyggnad.

Vår vision är att stadens bebyggelse och platser ska vara naturligt sammanlänkade. Vi tror på att skapa integrerade livsmiljöer med utgångspunkt i platsens historiska-, sociala- och landskapsarkitektoniska förutsättningar. I varje projekt strävar vi efter en landskapsarkitektonisk idé som skapar variation och identitet.
Tydliga idéer med balans mellan funktion och upplevelsekvalitéer, är grunden för vårt arbete och vår strävan att hitta framtidssäkra och hållbara lösningar för morgondagens städer. Samarbetet mellan byggnadsarkitektur och landskapsarkitektur är särskilt viktigt för oss. Vårt holistiska arbetssätt särskiljer oss från många andra kontor och är anledningen till vår framgångsrika utveckling.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad landskapsarkitekt med färdig masterexamen och har minst 5 års yrkeserfarenhet av projekt i Sverige. I rollen som landskapsarkitekt är du ansvarstagande, jobbar på ett strukturerat sätt och är självständigt. Du har tillräckliga erfarenheter och kunskaper för att hantera eller ta steget till en handläggarroll i projekt.

Vi söker dig som är engagerad och kreativ. Du är skicklig på att presentera idéer muntligt såväl som i skiss. Du är kvalitetsorienterad, har goda kommunikativa egenskaper, fungerar i team samt arbetar strukturerat med dina arbetsuppgifter.  
Du är van vid att projektera i 2D och intresserar dig för att utvecklas inom 3D projektering. Erfarenhet av projektering i BIM, som till exempel i Revit är en fördel. Du kan kommunicera svenska i både tal och skrift.

Vad kan vi erbjuda?
Vi erbjuder dig ett jobb med attraktiva anställningsförhållanden i en ambitiös arbetsmiljö. Du kommer vara en del av ett större skandinaviskt arkitektkontor. Du kommer att medverka till att leverera helhetslösningar i nära samarbete med arkitekter, landskapsarkitekter och stadsplanerare. Du blir en del av ett socialt och kollegialt team med landskapsarkitekter som fortsätter att växa. Du blir en del av Stockholmskontoret som idag består av en trivsam, sammanhållen och inbjudande miljö med cirka 60 kollegor.   

Hos oss kan du utvecklas yrkesmässigt genom att arbeta med projekt i bland annat Stockholms-, Göteborgs- och Malmöregionen. Eftersom vi är ett litet team får du möjligheter att ta ansvar i dina arbetsuppgifter och i projekt som passar dig. Du får därmed möjligheter att i högre tempo utveckla dig yrkesmässigt.
Du kommer att arbeta med varierande typer av stadsrum i olika skalor, både i tidiga och senare skeden samt i samarbete med både privata och offentliga beställare. Vi arbetar gemensamt i projekt med kontorets egna byggnadsarkitekter men även i samarbete med andra arkitektkontor.
I vissa projekt samarbetar vi även med kollegor på kontoren utanför Sverige. Just nu arbetar vi bl. a med utvecklingen av Stockholm och Uppsala Station, utemiljön på Danderyds Sjukhus, ny- och ombyggnation av flera förskolor och grundskolor i Stockholmsområdet, ett flertal bostadsmiljöer samt intressanta tävlingar och prekvalificeringar både i och utanför Sverige.

Ansökan
Sista dag för ansökan är 17 september 2021. Vi kommer att kalla till intervjuer fortlöpande under ansökningstiden.
  
Har du några frågor är du välkommen att kontakta Jelmar Brouwer (Head of Landscape Sweden) eller Danyal Taylan (Studioledare och Rekryteringsansvarig).
Apply
Share in your network
Deadline:
Employment: Permanent employment
Work schedule: Full-time
Contact person: Jelmar Brouwer (jbr@cfmoller.com) Danyal Taylan (dtn@cfmoller.com)
Location: Krukmakargatan, 21, 118 51, Södermalm
Powered by Emply